PharmaHorse lanceert nieuwe luzerne producten

Pharmahorse lanceert 3 nieuwe luzerne producten

PharmaHorse heeft 3 nieuwe Luzerne producten gelanceerd. Wil jij één van deze producten uitproberen? Je ontvangt tijdelijk van Pharmahorse een gratis voerschep bij je bestelling. (actie loopt t/m 26-07-2022)

Pharmahorse lucerne basic

PharmaHorse Luzerne Basic+

Luzerne Basic+ is ontwikkeld voor paarden die een normaal tot gemiddeld trainingsschema hebben. De Luzerne Basic+ is de meest gangbare vorm van luzerne en voor de meeste paarden het best geschikt. Luzerne stimuleert het kauwen en daardoor de speekselproductie. Voldoende speekselproductie is nodig voor een gezonde spijsvertering.

Samenstelling

Luzerne, Lijnolie 5%.


pharmahorse luzerne high protein

PharmaHorse Luzerne High Protein

Luzerne High Protein is ontwikkeld voor paarden die zware arbeid verrichten en/of waarbij spiermassa/groei en herstel wenselijk is. 


Onze Luzerne High Protein is zeer bijzonder in zijn samenstelling en nergens anders verkrijgbaar! Luzerne stimuleert het kauwen en de speekselproductie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. 

Samenstelling

Luzerne, Hennep, Lijnolie 5%.


pharmahorse luzerne low protein

PharmaHorse Luzerne Low Protein

Luzerne Low Protein is ontwikkeld voor paarden die weinig arbeid verrichten en een lage eiwitbehoefte hebben maar waarbij (extra) vezels gewenst zijn. 


De Luzerne Low Protein is uniek, omdat deze bijna de helft aan eiwitten bevat ten opzichte van een standaard verkrijgbare luzerne. 
Door het lage eiwitgehalte is de toediening van meer luzerne mogelijk, zodat het paard meer vezels binnen krijgt.

Samenstelling

Luzerne, Graszaadhooi, Stro, Lijnolie 5%.